RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Sanne, Heta linjen, Myshörnan, Prata med tjejer, Nattens änglar, Telefonnummer till tjejer,
Språk jag talar/förstår

Sanne, 29år

Sanne älskar att få lära känna nya människor. Med henne kan du prata om vad som helst och hon har alltid ett svar att ge dig. Ring henne så får du se vilken härlig kvinna hon är

Jag är inte uppkopplad

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

29.90 kr/min (18 år)
 
Utloggad
Klicka här för att ringa nu
 
NR
63
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 63 till 08-55447777 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Klicka här för att ringa nu
 

Hej, jag är en dansk kvinna som älskar människor. Jag har ett stort hjärta och vill att alla i min närhet ska må bra. Jag är en bra lyssnare och finns där för den som behöver prata och det kan vara om vad som helst. Ibland kan det vara rådfrågning eller om du har djupa frågor. Du ska alltid veta att jag behandlar alla med respekt och jag har alltid svar på frågor jag ställs inför. . Älskar att umgås med likasinnade människor. Strosa runt i naturen och fylla på energi eller bara filosofera och ha en lugn stund för mig själv. Älskar att resa och se nya platser och även möta nya människor. Jag tycker om att att få uppleva allt det spännande som livet bjuder på och se vad ödet för med sig. Umgås gärna med de som står mig nära och mitt hem är öppet för den som vill vara med mig. Vill du lära känna mig bättre? Ring mig så får vi pratas vid. Kram Sanne

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här tjejen är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Antidejtingregler

6618 visningar

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.

 

Filmkväll!

8663 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken, Gudfadern 3, eller en film med Nicholas Cage.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

6044 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7244 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7580 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8416 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar