RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Marlen, Heta linjen, Myshörnan, Nattens änglar, Prata med tjejer, Telefonnummer till tjejer,
Språk jag talar/förstår

Marlen, 31år

Marlen är en jättehärlig tjej med fötterna på jorden. Vill du ha ett trevligt samtal där man kan prata om allt mellan himmel och jord? Tveka inte utan ring till Marlen

Ledig - Ring mig nu!

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

29.90 kr/min (18 år)
 
Ledig
Klicka här för att ringa nu
 
NR
61
 
Klicka här för att ringa nu
 

Hej, jag heter Marlen och kommer från Norge. Jag är en tjej som tycker om att prata om det mesta, så vad du än har på hjärtat så kan du släppa ut det när du pratar med mig. Mål, intressen, vardagslivet, hobbys eller framtidsplaner, vi kan dela erfarenheter och hjälpa varandra komma på olika mål vi ska uppnå. Planeringen blir roligare om man är två! Jag är en kvinna som älskar att leva livet och tar ofta dagen som den kommer. Jag har alltid varit en person som har fötterna på jorden och det uppskattas av mina vänner då jag ofta kommer med goda råd till dem. Jag är en väldigt social, öppen, ärlig och hjälpsam människa som älskar att umgås mycket med släkten och vännerna, jag bjuder gärna på stora middagar som sen fortsätter långt inpå nätterna med att man småpratar och har det trevligt. Vill du lära känna mig så tycker jag att du ringer min telefon. Jag ser fram emot det och väntar ivrigt på ditt samtal!

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här tjejen är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Antidejtingregler

6619 visningar

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.

 

Filmkväll!

8664 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken, Gudfadern 3, eller en film med Nicholas Cage.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

6046 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7244 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7580 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8417 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar