RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Maja, Heta linjen, Myshörnan, Nattens änglar, Prata med tjejer, Telefonnummer till tjejer,
Språk jag talar/förstår

Maja, 23år

Det här är Maja, hon är en riktigt trevlig, social tjej som har mycket positiv energi. Hon tycker om att dansa salsa och roa sig ute på klubbar på sin fritid. Hon vill gärna lära känna nya människor så jag tycker du ska ta telefonen och ringa henne.

Ledig - Ring mig nu!

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

29.90 kr/min (18 år)
 
Ledig
Klicka här för att ringa nu
 
NR
227
 
Klicka här för att ringa nu
 

Hej jag heter Maja. Jag är en tjej som älskar att träffa och prata med nya människor. Jag flyttade till Sverige för en tid sedan och nu studerar jag. Jag är en trevlig, social och öppen tjej som älskar att umgås och ha roligt. Jag har fått många nya vänner men jag vill gärna få ännu fler, man kan aldrig få för många. På min fritid tycker jag och mina vänner om att gå på klubbar och dansa salsa. Jag tycker om träning, idrott och att hålla mig i form, fotboll är min favorit. Om vädret tillåter så letar jag mig ut i naturen för att bara koppla av och njuta. Jag bor ensam med min katt och trivs väldigt bra med mitt liv. Ibland så kan man känna saknaden av att ha en sambo men det kommer när det är dags, det är ingen brådska. Den dagen det händer blir ett helt nytt kapitel i mitt liv. Ring gärna till mig när du vill ha sällskap så kan vi diskutera allt mellan himmel och jord. 

Kundomdömen

Tim skriver:

Trevlig tjej, vi pratade om allt!


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Antidejtingregler

6619 visningar

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.

 

Filmkväll!

8664 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken, Gudfadern 3, eller en film med Nicholas Cage.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

6046 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7244 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7580 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8417 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar