RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Jonna, Nattens änglar, Myshörnan, Heta linjen, Prata med tjejer, Telefonnummer till tjejer,
Språk jag talar/förstår

Jonna, 25år Ny!

Här är en kvinna som har ett stort hjärta. Ringer du henne får du en trevlig pratstund med både humor och skratt. Hon är en kreativ person som älskar att måla på sin fritid. Ring henne och du ångrar dig inte!

Jag är inte uppkopplad

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

29.90 kr/min (18 år)
 
Klicka här för att ringa nu
 
Välj nummer
188
Klicka här för att ringa nu
 

Hej jag heter Jonna. Ringer du mig så kan vi prata om allt mellan himmel och jord. Jag är en väldigt öppen och social person som har lätt till skratt. Människor runt omkring mig har aldrig en tråkig stund. Älskar att lära känna nya människor. Jag är en person med stort hjärta och är väldigt kärleksfull av mig. Har varit singel länge och drömmer att en dag hitta den rätta för mig. Jag är en kreativ person så jag målar mycket på min fritid. Man kan ha stort utbyte av varandra genom telefonen och man kan få många nya, roliga idéer att testa på. Ibland är det skönt att vara lättsam och lekfull och andra gånger kan man behöva stöd och i sådana lägen är jag väldigt hjälpsam och stöttande. Jag hoppas du ringer mig så jag kan få en ny bekantskap. Jag gillar när vi utforskar, upplever och hittar på nya saker. Berätta gärna vad du tycker om för något, har du några roliga intressen, resplaner eller uppsatta mål inför framtiden? Vill man anförtro något så är jag även en bra lyssnare. Tillsammans kan vi sprida glädje och dela många härliga pratstunder.
Kram Jonna

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här tjejen är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

När självkänslan förstör ens kärleksliv

7844 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7321 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7016 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

5871 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 

Filmkväll!

8370 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken, Gudfadern 3, eller en film med Nicholas Cage.

 

Antidejtingregler

6497 visningar

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar