RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Hanna, Heta linjen, Myshörnan, Telefonnummer till tjejer, Nattens änglar, Prata med tjejer,
Språk jag talar/förstår

Hanna, 43år Ny!

Hanna är en äventyrlig kvinna som älskar att lära känna nya människor på linjen. Ring till henne om du är intresserad av att lära känna en ny intressant person

Jag är inte uppkopplad

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

29.90 kr/min (18 år)
 
Klicka här för att ringa nu
 
Välj nummer
9
Klicka här för att ringa nu
 

Hallå där! Vad kul att du har hittat in till mig. Jag är en mysig, trevlig, rolig och öppen tjej som pysslar med allt mellan himmel och jord. Jag är särskilt intresserad av saker som kittlar våra sinnen och som är vackert och gott. Min skaparglädje yttrar sig i att jag skriver, målar, syr kläder, sjunga och spelar piano. Jag är sprallig och glad och har en lite galen humor, så jag hoppas att du gillar det också. Jag tycker om möten med nya människor och älskar att prata i telefon i långa stunder, det är därför jag finns här. Jag älskar att diskutera, utbyta idéer, prata allvar eller bara släppa allt runt omkring och skratta tillsammans. Berätta vad du tycker om, dina önskningar,, drömmar, mål, intressen och upplevelser. Låter det intressant och du skulle vilja ha sällskap en stund? Ring till mig så kan vi lära känna varandra bättre och ha ett riktigt trevligt samtal tillsammans!

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här tjejen är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8305 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7524 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7200 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

6009 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 

Filmkväll!

8583 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken, Gudfadern 3, eller en film med Nicholas Cage.

 

Antidejtingregler

6600 visningar

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar