RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Gisela, Heta linjen, Myshörnan, Nattens änglar, Telefonnummer till tjejer, Prata med tjejer,
Språk jag talar/förstår

Gisela, 38år

Gisela är en riktigt härlig tjej som man kan samtala med om allt. Hon har nära till skratt och man får aldrig en tråkig stund med henne. Ta telefonen och ring så får du själv höra vem hon är!

Jag är inte uppkopplad

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

29.90 kr/min (18 år)
 
Utloggad
Klicka här för att ringa nu
 
NR
13
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 13 till 08-55447777 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Klicka här för att ringa nu
 

Hej, Gisela här! Vill du prata med en kvinna som är väldigt omtänksam, ärlig och snäll med ett stort hjärta? Alla i min omgivning trivs i mitt sällskap. Jag läser till läkare så mycket tid går åt till att plugga, är på andra året så det är mycket att ta in. Jag är lättlärd och jag tycker om utmaningar så det kommer gå bra. Jag tillbringar mycket av min lediga tid att gå långa skogspromenader. Ladda upp batterierna så man kan ta nya tag och köra på för fullt igen. Lagar god mat som jag bjuder nära och kära på. Alla trivs hemma hos mig så det blir många myskvällar med film och godis och att man surrar tillsammans långt in på nätterna. Jag tycker om att prata och är öppen för att diskutera allt mellan himmel och jord. Jag är en lättsam tjej som alltid har nära till skratt så vill du ha ett mysigt samtal med mig? 
Kram Gisela

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här tjejen är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Antidejtingregler

6618 visningar

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.

 

Filmkväll!

8663 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken, Gudfadern 3, eller en film med Nicholas Cage.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

6044 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7244 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7580 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8416 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar