RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Emma, Heta linjen, Myshörnan, Telefonnummer till tjejer, Prata med tjejer, Nattens änglar, pratsugen, telefonnummer till tjejer
Språk jag talar/förstår

Emma, 33år

Emma är en underhållande brud som finns på denna linje, 24 timmar om dygnet typ! Hon är intresserad av att lära känna både killar och tjejer här.

Jag är inte uppkopplad

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

29.90 kr/min (18 år)
 
Utloggad
Klicka här för att ringa nu
 
NR
7
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 7 till 08-55447777 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Klicka här för att ringa nu
 

Att få telefonnummer till tjejer kan vara svårt, därför tycker jag att denna linje är bra. Här kan vi prata förutsättningslöst och du behöver aldrig vara rädd att jag gett dig fel nummer! Jag är en öppen, ärlig och rak kvinna och för mig är det en självklarhet att alla människor, oavsett färg, ursprung och könsidentitet ska ha samma rättigheter. Jag försöker hålla mig allmänbildad, men ibland är det svårt att välja nyheterna framför Game of Thrones. Jag tycker om att prata med både män och kvinnor här på linjen och jag är ofta inloggad här för jag är nästan alltid pratsugen och vill gärna ha trevligt sällskap och få nya bekantskaper! Jag tycker om vackra kläder, god mat, heminredning och människor! Ring mig och berätta om dina intressen, kanske kan vi utbyta idéer och erfarenheter med varandra. Jag hoppas att du ringer mig så vi kan lära känna varandra och ha ett trevligt, roligt och öppet telefonsamtal. 
Kramar Emma.

Kundomdömen

Om du har varit i samtal med den här tjejen är vi mycket tacksamma om du vill lämna ett omdöme.
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Antidejtingregler

6618 visningar

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.

 

Filmkväll!

8663 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken, Gudfadern 3, eller en film med Nicholas Cage.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

6044 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7244 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7580 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8416 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar