RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Camilla, Heta linjen, Myshörnan, Nattens änglar, Prata med tjejer, Telefonnummer till tjejer,
Språk jag talar/förstår

Camilla, 52år

Var hälsad vänner! Här är Camilla som gärna pratar med snygga tjejer och artiga killar! Hon är väldigt pratsugen just nu och vill lära känna nytt folk, så ta telefonen och slå en signal till henne.

Jag är inte uppkopplad

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

29.90 kr/min (18 år)
 
Utloggad
Klicka här för att ringa nu
 
NR
232
 
Pinga mig
Be mig att logga in genom att skicka ett SMS med 232 till 08-55447777 Du får ett SMS när jag har loggat in. Denna tjänst är gratis.
Klicka här för att ringa nu
 

Jag heter alltså Camilla och jag hoppas att jag är en hyvens kvinna med fötterna i alla fall nästan på jorden. Jag älskar att prata i telefon och när jag väl kommer igång tar det tid innan jag blir tyst igen, Haha! Jag älskar att resa och när ekonomin är snålt tilltagen muntrar jag upp mig själv genom att dagdrömma om resor jag vill göra i framtiden. Tycker du också om att resa och utforska nya platser här i världen? Har du besökt ett underbart land tidigare så kanske du kan hjälpa mig att komma på vart jag ska resa härnäst. Nya idéer och inspiration till nya äventyr är alltid uppskattat! Om du vill ringa en tjej som är lätt att prata med, positiv, framåt och har lätt till ett högt skratt, så ska du ringa mig! Jag vet att det finns många trevliga tjejer här på denna linjen och det kan vara svårt att välja, men jag lovar att du och jag kommer få riktigt kul ihop, så jag hoppas att du inte är blyg, utan att du vågar ringa mig! 

Kundomdömen

David skriver:

Trevlig, snäll och öppen. Kände mig mycket välkommen!


Skrivet
Klicka här för att lämna omdöme
Ditt namn:
Din e-postadress:
Ditt Meddelande:
 
Skicka
 

Kunskapsrelaterade artiklar

Antidejtingregler

6618 visningar

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.

 

Filmkväll!

8664 visningar

Om du läst föregående dejtingtips-artiklar så vet du att filmkväll inte betyder Matrix, Taken, Gudfadern 3, eller en film med Nicholas Cage.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

6045 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7244 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7580 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När självkänslan förstör ens kärleksliv

8416 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar