KVALITETSSÄKRAD
TJÄNST

Telefonnummer

0939-1000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2 

29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-1000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
What would Jesus do?
What would Jesus do?

What would Jesus do?

Chuck Norris och Jesus vet säkert hur du fixar en bra dejt utan att det kostar Calvin Klein skjortan. Men kan du hitta deras kontaktinformation?


Jag kan det inte. Men tills någon av oss hittar Chuck Norris mejlaadress får du nöja dig med spartipsen i denna artikel.

Första dejten med en av nattens änglar är kirrad, och nu återstår det bara att boka restaurangbord och bio tänker du. Fast har du verkligen inte mer kreativitet än så i dig? Jag menar om du vill ge ett spännande första intryck så borde du väl åtminstone dra ut henne på ett 1400-tals larv första gången ni ses? Eller? Jag vet inte, för jag vet inte riktigt vad ett larv är om jag ska vara ärlig. Allt jag vet är att det är dyrt att gå ut på restaurang och att det finns många möjliga första-dejten-dejter som inte behöver kosta lika mycket som ett restaurangbesök. Ni kan exempelvis.

Fika på ett café. Det är lite bohemiskt mysigt sådär och du kan visa att du är en avslappnad och hälsomedveten (alternativt mesig med känslig mage) kille som väljer laktosfri mjölk till kaffet.

Ta en promenad. Du bränner bort chokladkakan som du stressåt till frukost under en ångestattack inför dagens dejt. Och du får, som din mamma alltid sa, lite frisk luft!

Spela biljard. Kan du inte komma på ett nytt samtalsämne kan du alltid låtsas att du fokuserar på kloten. Har du inte lusta tt spela så kan du låtsas att du stukat armen och titta på när din dejt äger biljardbordet.

Bowla. Se ovan.

Minigolf. Se ovan-ovan eller bara ovan.

Gå på nöjespark. Visserligen dyrt men absolut värt pengarna då karuseller är roliga. Vem har inte lusta tt äta sockervadd och kräkas upp det åkandes Balder?

Spela sällskapsspel. Som bowling fast tråkigare och billigare.

Ha picknick. Lidl säljer både billiga salta kex och vindruvor. Personalen på Lidl är dessutom ofta pratsugen om du behöver prata bort lite nervositet med någon.

Gå på teater. Desto sämre teater desto bättre, då en dålig teater får dig att verka konstnärlig, bohemisk, intellektuell och kulturintresserad.

Gå på museum. För du gör det ju aldrig annars så varför inte passa på nu? Passar extra bra om du är pratsugen och har lusta tt diskutera saker du inte förstår med någon som heller inte förstår men kommer låtsas att den förstår på samma sätt som du kommer låtsas att du förstår fastän alltså ingen av er förstår.

Gå på choklad eller vinprovning. Inte för att du är en finsmakare utan för att du är en fulsmakare som tar vilken chans som helst till att kränga både choklad och vin en tisdagskväll.

Gå på konsert om du har lusta till det. Men bara om du kan dansa mellan 24 och 05 för annars är du en våldtäktsman.

Gå på stand up. Men vad du än gör, avsluta inte kvällen med att säga ”det där kanske jag skulle börja med. Jag är faktiskt rätt kul, om jag får säga det själv”.

Om du är en brat som vill lägga minst 10 % av din pappas julbonus på första dejten med ditt ragg, kan du ringa snygga tjejer och telefon-tjejer här på heta linjen och låta dem tipsa dig om exklusiva restauranger.

Artikelförfattare: M. Bengtsson

Vill du prata om What would Jesus do? ring till:


SofieSofie
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 
Hej här har ni mig, Sofie, en kvinna på glatt humör och med stort intresse att...
Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
CandyCandy
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 
Hej! Jag är en underhållande brud som finns på denna linje24 timmar om dygnet typ!...
Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
MiaMia
Upptagen
29.90 kr/min (18 år)
 
Det här är Mia, hon är en riktigt trevlig, social tjej som har mycket positiv...
Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
LinnLinn
Upptagen
29.90 kr/min (18 år)
 

Linn är en kvinna som är väldigt lättsam. Hon är alltid glad och älskar att få lära...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
 

Förslag på andra artiklar för dig


 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-1000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-100012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar