RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
När tjejen dumpat dig för Martin Björck
När tjejen dumpat dig för Martin Björck

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.


Har du följt föregående artikels tips men tror fortfarande att ditt liv är slut för att ditt ex dumpat dig för Martin Björck? Då kan jag berätta för dig att du har fel. De flesta svenska tjejer kommer någon gång i sitt liv dumpa sin pojkvän till förmån för Martin Björck, men som tur är kommer de allra flesta av dessa pojkvänner klara av att gå vidare. Nedan får du tips på hur du läker ditt hjärta undertiden Martin Björck gör skavsår i din flickvän.

Utnyttja dina vänner. Inte enbart sexuellt, utan också för muntligt stöd. Berätta för dem att du var där när deras mamma gick bort i cancer så nu får de vara där för dig. Dessutom var deras mamma skitgammal, typ 55, så det du går igenom är ju mycket värre!

Gör som Björn Gustafsson och fokusera på allt du kan göra nu som du inte kan göra när du är i ett förhållande. Äta röd gröt t.ex. Eller göra jättestarka röror med senap, chilisås och wasabi och spara i kylen i flera veckor. När gick du förresten tre månader utan att göra rent toalettklosetten senast? Nu är det dags att göra det igen!

Ta hand om dig själv. Återigen, inte enbart sexuellt, utan också utseendemässigt. Är du fattig men energisk kan du börja göra armhävningar hemma och bli fit lagom till sommaren. Är du rik men lat kan du göra som de gör i USA och operera in både biceps och bröstmuskler i din taniga kropp. (Jag har för mig att det finns en kille i Stockholm som heter typ Dr. Mengele som ska vara bra på sådant.)

Var sista kunden i en bokaffär och handla massa självhjälpsböcker utan att någon annan kund ser dig. Om du tycker det är pinsamt att kassörskan listar ut att du blivit dumpad kan du sno några självhjälpsböcker på biblioteket istället. Kom dock ihåg att skänka samma summa pengar du stjäl böcker på biblioteket för till röda korset. (Det är dumt att inte samla på sig i alla fall lite karma, om nu buddisterna visar sig ha rätt på slutet.)

Starta projekt och fullfölj dem. Vill du se alla Bergmans filmer? Nu är det dags! Är du likt jag Travoltas största fan? Vet du att han gjort långt över femtio rullar? Bestäm dig för att hyra dem alla! Kanske vill du bli lika bra som Justin Timberlake på ”single ladies dansen”? Alternativt lika dålig som Lasse Brandeby på rumba? Det finns ingen bättre tid än nu. En bra dansös fångar dessutom lätt snygga tjejer och är du pratsugen så är dans ett lätt ämne att inleda en konversation om.

Bli Den Mest Aktiva Medlemmen Någonsin För All Framtid på bodycontact. Då kommer du garanterat inte ha tid att sitta och snyfta i och lukta på gamla tröjor. Och som vi inte brukar säga, men kanske kommer säga i framtiden: ”på bodycontact finns det alltid någon med större lusta än du”.

Om du trots ovan tips fortfarande känner dig nere över ett krossat förhållande och behöver stöd från snygga tjejer eller telefon-tjejer, så vet jag hur du ska gå tillväga: Ring snygga tjejer och flirta, skratta och glöm bort dina sorger! Jag vet att alla telefon-tjejer på ringkontakt vill prata med en pratsugen kille eller tjej och du kommer garanterat må bättre efter pratstunden!

Lär dig mer om När tjejen dumpat dig för Martin Björck. Ring till:


MajaMaja
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Det här är Maja, hon är en riktigt trevlig, social tjej som har mycket positiv energi....

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
EmmaEmma
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Emma är en underhållande brud som finns på denna linje, 24 timmar om dygnet typ! Hon...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
ElsaElsa
Upptagen
29.90 kr/min (18 år)
 

Här har ni hittat till Elsa, en kvinna på glatt humör och med stort intresse att prata...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
TindraTindra
Ej uppkopplad
29.90 kr/min (18 år)
 

Det här är en tjej med mycket humor och hon är väldigt omtänksam. Alla trivs i hennes...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
 

Förslag på andra artiklar för dig


När självkänslan förstör ens kärleksliv

8200 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7468 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

5993 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar