RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Inget Hemmakväll inför hemmakväll
Inget Hemmakväll inför hemmakväll

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.


Du och en av flera snygga tjejer du dejtar ska hyra film för första gången tillsammans. Härligt! Nu får ni äntligen chans att mysa tillsammans i soffan! Ett tips från en dejtexpert är att tänka till lite när ni handlar snacks och väljer film. Först och främst; handla inte för mycket snacks. Jo, det är sant, det kan bli för mycket av det goda. 

Äter ni både chips, Aladdinasken som du handlade för tjugo spänn på Lidl i januari, mellan två och två och ett halvt kilo godis från hemmakväll, varsin ben and jerrys och liten nattmacka på det, så är risken stor att ni somnar dästa klockan tjugotvå i soffan. Ja, jag vet att det är skönt med en god natts sömn, men sova kan du göra på söndagarna för på fredagskvällen ska du håva in pluspoäng genom att hyra en snyftare och hålla om tjejen när hon gråter i slutet av filmen. 

Alltså, var smart när det kommer till fredagsfrossan genom att inte duka upp ett allt för massivt smörgåsbord av godsaker.

Att fråga utländska tjejer och svenska tjejer vad de brukar äta på helgerna kan vara ett plus. Kanske är just din dejt en tjej som är inne på den gröna linjen och föredrar spirulinakex och torkad mango framför chips doppade i smält choklad. Var då steget före och handla hem lite exotiska frukter till tv-kvällen. Du kan äta din ben and jerrys vilken dag i veckan som helst, så var nu lite smart och visa snygga tjejer att du minsann också kan vara hälsosam och alltid har lust att prova en ny (tråkig) kosthållning.

Då har vi gått igenom vad du ska äta för att ge ett inte allt för trött och ”svenssonaktigt” intryck, och det är därmed dags att diskutera vilken film ni ska välja. Den första filmen du tänker föreslå är Matrix. Jo men den tröttnar man ju aldrig på, säger du. Du tröttnar inte på den, nej, men det är för att du är man och de enda skådespelarna du känner till är Keanu Reeves och Liam Neeson. 

Det är inte ditt fel att du inte kommer ihåg namnen på skådespelarna i filmen vars namn du glömt som du såg förra veckan. Det är helt enkelt bara så att män och kvinnors hjärnor är formade så att mäns hjärnor samlar på fotbollspelares namn, medan kvinnors hjärnor istället lägger filmstjärnor på minnet. Så, om Matrix och Taken 1 och Taken 2 är ute ur bilden, vad ska ni hyra då? Svaret är en romantisk komedi, oavsett om du har lusta tt se det eller ej. Jo säger jag!

Vill du kyssas eller vill du sitta hemma pratsugen och surfa runt på facebook och må dåligt över att alla andras liv är roligare än ditt eget? Det första? Okej, men då gör du så att du hyr en romantisk komedi. En romantisk komedi gör nattens änglar (dvs. kvinnor) på romantiskt humör, och kanske ger din dejt dig chansen att hålla hennes hand när Bradley Cooper och Jennifer Lawrence kysser varandra på slutet. 

Och låter hon dig hålla hennes hand är chansen inte allt för liten att hon några månader från nu har stor lust att låta dig hålla något mer (varning för extremt cheesy slutreplik) hennes hjärta.

Lär dig mer om Inget Hemmakväll inför hemmakväll. Ring till:


AndreaAndrea
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

presentation kommer snart

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
MajaMaja
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Det här är Maja, hon är en riktigt trevlig, social tjej som har mycket positiv energi....

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
EbonyEbony
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Här är Ebony som är en tjej som njuter av livet. Hon är duktig på yoga så hennes kropp...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
EllaElla
Pinga mig
29.90 kr/min (18 år)
 

Presentasjoner kommer!

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
 

Förslag på andra artiklar för dig


När självkänslan förstör ens kärleksliv

8416 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7580 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7244 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar