RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Hjärtformad choklad till pojkvän
Hjärtformad choklad till pojkvän

Hjärtformad choklad till pojkvän

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.


Snart fyller din pojkvän år och som vanligt krisar du för du vet att han inte uppskattar hjärtformad choklad och underkläder från Victorias Secret. Egentligen är det riktigt orättvist! Varför ska det vara så mycket svårare att köpa presenter till killar än vad det är att köpa presenter till snygga tjejer? 

För att, som din farfar sa, ”livet är inte rättvis, så sluta gnäll!”. Farfar har rätt, livet är inte rättvist. Fattiga blir fattigare och vaskar på sin höjd en varmkorv medan rika blir rikare och vaskar champagne. Trots denna tragiska världsutveckling är det viktigt att vi försöker hålla vårt humör uppe och inte grotta ner oss i allt för mycket depprock från åttiotalet. 

Ett sätt att hålla fokus på det som är bra i livet är att fokusera på dem du älskar! Och vem älskar du mer än din pojkvän? Just det, ingen! (Om du inte är Kanye West förstås, då älskar du troligen dig själv mest). Därför tycker jag att du ska läsa igenom nedan lista på bra pojkvänspresenter, och handla något fint till pågen du gillar mest i världen. Har du lust att handla flera presenter går det självklart också bra!

Smycken. Jo! Man kan visst då köpa smycken till killar. Världens snyggaste smycken och (för de som har råd) egendesignade klockor, hittar du på humpart.se. Bra priser har den unge designern också.

En fotobok med bilder på dig och honom. Ja, din pojkvän kommer tycka det är gulligt, fram för allt om du är naken på en del av bilderna. Kvällar när han är mer sugen än pratsugen kan ni kolla igenom albumet tillsammans.

En radiostyrd helikopter. Jag vet inte varför killar vill ha det, men jag läste i King Magazine att det tydligen står högt upp på killars önskelista, så jag tänkte att jag skriver det här.

En massage. Antingen hos en manlig massör om han är hetero, hos en kvinnlig massör om han är homo, eller hos hans flickvän eller pojkvän, dvs. du. Om du också har lust att få massage, kan ni gå på spa tillsammans.

Manschettknappar med hans namn på. Ja, jag vet att du har hört det förr, men om du inte köpt det föregående år så kan du ju slå till på det nu.

Ett våffeljärn. Så att han kan göra nygräddade våfflor till er båda på söndags morgonen.

En sleevetatuering i form av en gnuggis. Passar bra om han har lust att göra en riktig tatuering, och du har lust att han inte gör en riktig tatuering.

Fifty shades of grey. För att han faktiskt är lite sugen på att läsa den själv, men skäms för mycket för att handla den.

Proteinpulver. Om han gymmar för att han alltid har behov av det, om han inte gymmar för att han ska inse att han borde.

Samtliga hajenfilmer. För att de är machorullar men också bra filmer som kommer uppskattas av er båda.

Att han ska få något de flesta män tycker om att få varje dag kl. 21 under ett helt år. Självklart ska detta återgäldas med att du får samma present nästa år när du blir ett år mindre ung. Passar extra bra när du är mer sugen än pratsugen.

Om du istället behöver tips på vad du kan köpa till din flickvän eller syster och vill få dessa tips från snygga tjejer och telefon-tjejer, så kan du ringa trevliga brudar här på heta linjen och få hjälp.

Lär dig mer om Hjärtformad choklad till pojkvän. Ring till:


MajaMaja
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Det här är Maja, hon är en riktigt trevlig, social tjej som har mycket positiv energi....

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
ElsaElsa
Precis blivit ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Här har ni hittat till Elsa, en kvinna på glatt humör och med stort intresse att prata...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
EmmaEmma
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Emma är en underhållande brud som finns på denna linje, 24 timmar om dygnet typ! Hon...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
LynetteLynette
Ej uppkopplad
29.90 kr/min (18 år)
 

Lynette är en härlig kvinna som man gärna lättar sitt hjärta för. Hon har även mycket...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
 

Förslag på andra artiklar för dig


När självkänslan förstör ens kärleksliv

8200 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7176 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 

Inget Hemmakväll inför hemmakväll

5993 visningar

Hur ska du gå tillväga för att slippa somna i soffan klockan 22 när du har filmkväll med snygga tjejer? Ät max 7000 kalorier under fredagsmyset.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar