RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Att komma ihåg när du blivit dumpad
Att komma ihåg när du blivit dumpad

Att komma ihåg när du blivit dumpad

Du har blivit dumpad, du har inte fått lepra. Men du har ändå rätt att både gråta och självömka och tröstäta om du behöver det.


Det går inte alltid som man tänkt sig. Sa din bästa vän. Du blev irriterad och sa ”kan du någon gång säga någonting som du inte läst i en kinesisk lyckokaka?” Din bästa vän svarade ”vi får se, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge”. Du är nu så irriterad att du känner för att lappa till din vän och berättar detta för denne. Din vän svarar ”det är aldrig ens fel när två träter”. 

Du kan inte låta bli att le, och påminns om varför just denna vän är din bästa vän, och inser även att du uppskattar hans förmåga att muntra upp dig även när du mår som sämst. Just idag mår du som sämst eftersom en av de snygga tjejer du dejtat inte vill träffa dig mer. Inte roligt, men vad kan du göra? 

Det ska jag berätta för dig nu. Det är nämligen så, att trots att du är en fulländad man som både har bra egenskaper (du är charmig, rolig, och kreativ) och mindre bra egenskaper (du är lite lönnfet och kommer inte ihåg din varken din systers eller din mammas födelsedag), så kan inte alla snygga tjejer älska dig. Nedan kan du läsa tio tips på hur du kommer över ett förhållande.

Prata när du vill prata och var tyst när du vill vara tyst. Ibland vill vi få lov att älta vårt förhållande med en vän, ibland vill vi bara få lov att tycka synd om oss själva i vår ensamhet.

Acceptera att hen inte ville ha dig. Du själv tycker väldigt mycket om väldigt många människor, men det betyder inte att du vill gifta dig med dem alla. Att inte bli älskad av en person betyder inte att personen tycker illa om en. Det finns fler snygga tjejer där ute!

Fokusera på hennes shoppingvanor som förstörde er ekonomi istället för att fokusera på hennes mjuka hud och kurviga rumpa. Svenska tjejer får fokusera på att det trots allt kändes lite konstigt att han ville gå runt i kvinnokläder hemma, istället för att minnas hans breda axlar och välfyllda plånbok.

Tillåt dig själv att vara ledsen. I dagens samhälle är det inte tillåtet är vara ledsen, och vi matas med farliga personlighetsförändrade antidepressiva mediciner så fort vi har en fis på tvären. Inse att sorg är en naturlig del av livet, och förr eller senare går den över!

Hitta på saker! Visst är det gött att ha en ursäkt att snitta elva ben and jerrys i veckan, men när du gått upp åtta kilo på fem veckor och din syster säger ”jag tror nog att mina gravidjeans hade passat dig faktiskt. Vill du ha dem? De är snygga!” är det dags att byta ut tröstätandet mot tröstpromenader eller tröstpartajande istället.

Om du är pratsugen och har lust att gnälla över ditt ex, eller bara vill diskutera kärlek och andra stora livsfrågor med snygga tjejer, kan du ringa svenska tjejer på någon av deras linje24 timmar om dygnet på denna hotline.

Lär dig mer om Att komma ihåg när du blivit dumpad. Ring till:


KatjaKatja
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Nu har du hittat en käck, glad och pratsugen tjej som finns här bland dagens och...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
CissiCissi
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Ring till Cissi! Hon är en pratsugen tjej med mycket humor och livserfarenhet. Ni...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
LydiaLydia
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Här är Lydia som är en tjej som njuter av livet. Hon är duktig på yoga så hennes kropp...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
TeaTea
Upptagen
29.90 kr/min (18 år)
 

Tea är en jättehärlig tjej med fötterna på jorden. Vill du ha ett trevligt samtal där...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
 

Förslag på andra artiklar för dig


 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar