RING 031-135600
FÖR FAKTURA

Telefonnummer

0939-2000123

 

ÄVEN FÖR DIG MED COMVIQ/TELE2

 29.90 kr/min (18 år) 
Välkommen till ringkontakt.se – lite annorlunda än dejtingsidor! Du ringer 0939-2000123 för att prata med snygga tjejer. I menyn trycker du 1 om du vill prata med första bästa lediga. Tryck 2 om du vill lyssna på presentationer och 3 om du redan vet vem du vill prata med. Tryck 9 för att återgå till huvudmenyn. Åldersgräns 18 år. Pris 29.90 kr/min (18 år)
Antidejtingregler
Antidejtingregler

Antidejtingregler

Ditt mål bör vara att minska differensen mellan ditt ”dejt-jag” och ditt ”sitta-hemma-i-soffan-framför-game-of-thrones- jag”.


Det finns många regler att ha i huvudet när man dejtar. Prata inte för mycket om dig själv, prata inte om dina ex, var inte för framfusig, och berätta inte vem du röstar på om du inte är kille och röstar på FI (ger pluspoäng). När första dejten väl är avklarad gäller fortfarande de gamla reglerna men också nya regler som uppkommer först efter första dejten börjar gälla. 

Såsom: Vänta prick tre dagar innan du ringer dejten, bli mer personlig men våga fortfarande inte nämna dina gamla flickvänner eller pojkvänner vid namn. Undvik fortfarande att prata om horisontell rumba men våga ändå vara lite flirtig.

Att komma ihåg alla regler och följa dem är inte bara energikrävande utan också väldigt onödigt, menar jag. Jag är en tjugosexårig kvinna som tills nyligen gick på dejter oftare än Lady Gaga går till frisören, och jag har precis lärt mig att regler är för amatörer. Jo, men så är det faktiskt. 

Vill du verkligen fånga en pojkvän eller en flickvän, så är det absolut bästa du kan göra att göra det du känner för! Vill du ringa dejten dagen efter, gör det! Vill du berätta hur mycket du tjänar och att du röstar på moderaterna, gör det! Förr eller senare kommer ditt rätta jag fram, och då är det bra om differensen mellan ditt riktiga jag och ditt förställda jag är så liten som möjligt.

Till skillnad från högst o-juridiska dejtingregler anser jag att något som faktiskt ÄR viktigt att komma ihåg, är att hur gärna du än vill bli omtyckt och uppskattad på din dejt, så är det vad du tycker om personen du dejtar som är absolut viktigast. Detta är viktig information att komma ihåg fram för allt svenska tjejer, då många svenska tjejer har en tendens att bry sig så mycket om vad andra tycker om dem att de glömmer bort vad de egentligen tycker om andra. 

Kom därför ihåg snygga tjejer, att om killen du dejtar inte är schysst nog mot dig, så ska du bryta upp! Du är värd att vara med en kille som uppskattar dig och passar din personlighet! Och faktiskt är även den oschyssta killen värd att vara med en tjej som passar honom, dvs. en sadomasochist.

Är du pratsugen och vill diskutera mer dejting och dejtingtips med snygga tjejer? Ring då snygga tjejer på någon av deras linje24 timmar om dygnet här på ringkontakt. Vi vet att alla snygga tjejer som finns här är inloggade här för att de vill prata med en pratsugen kille eller tjej. 

Telefonnummer till tjejer hittar du under tjejernas profiler. De nattens änglar, både vackra utländska tjejer och svenska tjejer, som hänger på heta linjen vet hur kvinnor vill bli behandlade under dejter, och de hjälper gärna till att skola dig till en bättre gentleman.

Till alla ständiga singlar som förlorat hoppet om en framtid inkluderande tacomys och bråk om ej nedlagda toalettsistar, vill jag citera låten du lärde dig på kyrkans barntimmar när du var liten: "Du vet väl om att du är värdefull? Att du är viktig här och nu? Att du är älskad för din egen skull, för ingen annan är som du”. 

Jag vill att denna låt ska påminna dig om att du räcker som du är, och att du inte ska ändra dig för någon annans skull. Om du fortsätter vara dig själv, så kommer du förr eller senare träffa den hane, hona, henom, eller bae, som är den rätta för dig.

Lär dig mer om Antidejtingregler . Ring till:


AndreaAndrea
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

presentation kommer snart

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
MajaMaja
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Det här är Maja, hon är en riktigt trevlig, social tjej som har mycket positiv energi....

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
EbonyEbony
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Här är Ebony som är en tjej som njuter av livet. Hon är duktig på yoga så hennes kropp...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
ElsaElsa
Ledig
29.90 kr/min (18 år)
 

Här har ni hittat till Elsa, en kvinna på glatt humör och med stort intresse att prata...

Läs mer om migKlicka här för att ringa nu!
 
 

Förslag på andra artiklar för dig


När självkänslan förstör ens kärleksliv

8417 visningar

Är du kille och har aldrig haft en partner? Du är inte ensam. Jag vet att du är en bra kille, jag bara önskar att du kan förstå det själv.

 

Hjärtformad choklad till pojkvän

7580 visningar

Fungerar inte som födelsedagspresent. I alla fall inte om du förväntar dig att han ska bli glad och köpa Victoria Secret body splash till dig som tack.

 

När tjejen dumpat dig för Martin Björck

7244 visningar

Du kan inte tävla med Martin Björck men du kan flytta från Stockholm och aldrig titta bakåt.

 
 
 

Priset för att ringa vår betalnummertjänst på 0939-2000123 är 29.90 kr/min (18 år). Du betalar via telefonräkningen

Få meddelande när vi erbjuder gratis minuter!
Ogiltigt mobilnummer
Ogiltig email
 

 Klicka här för att ringa nu!0939-200012329.90 kr/min (18 år)
Denna sida använder cookies. Om du accepterar det så klicka på knappen. Läs mer
Accepterar